Wachtwoord veranderen

Uw zoekresultaten

Algemene Voorwaarden

Vakantiehuizen Te Huur

 

Betaling

De betaling wordt gedaan via bankoverschrijving, iDeal of Paypal. U krijgt van ons een digitale factuur met het desbetreffende bedrag. (€0,- excl. BTW) De betaling moet binnen 14 dagen na factuur datum verricht worden of de betaling wordt direct overgemaakt met behulp van iDeal, Paypal of bankoverschrijving. Verder zijn er geen verplichte kosten. Een andere betaling ‘Premium’ wordt ook overgemaakt met behulp van iDeal, Paypal of bankoverschrijving. Voor nu zijn de diensten GRATIS.

 

Opdracht

Uw opdracht als verhuurder tot adverteren van uw particuliere vakantiewoning op onze website wordt aangegaan voor de duur van telkens 1 jaar. Na een jaar kunt u zelf bepalen of u wilt verlengen.

 

Nieuwsbrief

Indien u akkoord gaat met uw aanmelding gaat u eveneens akkoord met het ontvangen van onze informerende nieuwsbrief per e-mail.

 

Particuliere vakantiewoningen

Deze website is uitsluitend bestemd voor particuliere eigenaren van (een) vakantiewoning(en), die hun woning(en) willen aanbieden en verhuren. De informatie die gevonden kan worden in de advertenties zijn volledig beschreven door de eigenaar zelf. Om de kwaliteit van onze website hoog te houden gelden er wel een paar regels:

 

  • Vakantiehuizentehuur.nl behoudt het recht om naar eigen redelijk inzicht de door de verhuurder geplaatste teksten, afbeeldingen en andere gegevens geheel of gedeeltelijk te bewerken of te weigeren.

 

  • Het is niet toegestaan om naar website’s te linken of webadressen te melden die niks te maken hebben met uw vakantiewoning. Indien dit zo is wordt de website link door ons verwijderd.

 

  • Wij behouden ons het recht om een woning van de site te allen tijde op inactief te zetten.

 

Akkoord

Door aanmelding van zijn/haar woning verklaart de verhuurder akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Vakantiehuizentehuur.nl.

 

Aansprakelijkheid

Vakantiehuizentehuur.nl probeert verhuurders en huurders tot elkaar te brengen. Vakantiehuizentehuur.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen verhuurders en huurder door gebruikmaking van onze website. Als u een geschil heeft met één of meerdere gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Vakantiehuizentehuur.nlvan enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

 

De verhuurder is geheel verantwoordelijk en aansprakelijk voor de juistheid, rechtmatigheid en volledigheid van alle verstrekte teksten, afbeeldingen en andere gegevens met betrekking tot de plaatsing van zijn woning op deze website.

 

BTW

Omdat Vakantiehuizentehuur.nl internetdiensten verricht, wordt per 1 oktober 2012 in opdracht van de Belastingdienst 21% BTW berekend over alle diensten van Vakantiehuizentehuur.nl, ongeacht het land waarin u woonachtig bent of waar het onroerend goed zich bevindt.

 

Opzegging en verlenging

U zult op de hoogte worden gehouden wanneer uw advertentie verlengt dient te worden. Indien u wilt verlengen dient u een betaling te verrichten via het advertentie overzicht in uw account. Indien u niet wilt verlengen, opzeggen, hoeft u niets te doen. De advertentie wordt automatisch gepauzeerd na het verstrijken van de tijd. U kunt uw advertentie ten aller tijde weer op actief zetten.